Menu Sluiten

Parkeren bij Schiphol

Passagiers brengen of ophalen

Wanneer je iemand komt ophalen bij Schiphol is het handig om te weten waar je de auto kunt parkeren. voor het kort parkeren (maximaal 2 uren) is het namelijk handig om de borden P1 en P2 te volgen. Iemand snel afzetten bij de vertrekhallen van Schiphol? Dan kan je doorrijden tot aan de vertrekhallen, daar is een parkeerzone om iemand af te zetten bij de betreffende vertrekhal.
Wil je voor een langere periode parkeren bij Schiphol dan zijn er veel mogelijkheden. Het P3 (Schiphol Long Term Parking) is er voor om langere tijd je auto te parkeren. Voor twee weken parkeren is de prijs zo’n €89,- in het hoogseizoen.
Liever nog dichter bij de vertrekhal parkeren? Dat kan! Met schiphol Valet service is het mogelijk je autosleutels bij de vertrekhal af te geven, de chauffeur parkeert de auto. Deze service is iets duurder dan ‘gewoon parkeren’.
Bekijk de schiphol website van lang parkeren schiphol voor alle opties.
Helemaal goedkoop is het natuurlijk om met de NS te reizen. De trein komt letterlijk onder Schiphol aan. Reis je met de Fyra naar Schiphol? let er dan op dat er extra toeslag gerekend wordt bovenop uw OV tarief.
Budget Parkeren

Er is nu een nieuwe manier van Parkeren bij Schiphol. Q-Park Schiphol heeft een parkeergarage met een standaard tarief van €37,50 ongeacht het aantal parkeerdagen. Dit is dus spotgoedkoop. Het nadeel is wel dat je zelf met de bus nog naar de vertrekhal moet. De parkeergarage van Q-park is ongeveer 15 minuten van de vertrekhal.

Met de taxi naar Schiphol
Wat steeds  populairder wordt is het reizen naar Schiphol met de taxi. Niet gek, wanneer een parkeerplaats voor je auto al rond de 90,- ligt moet je ook nog zelf je koffers uitladen en met een shuttle busje naar de vertrekhal reizen.
De taxi brengt je direct naar de vertrekhal  van Schiphol, je hoeft zelf niet te rijden. De Schiphol taxi rijdt vanaf alle steden in Nederland en kun je voordelig instappen op vaste tijden.
Online reserveren, let wel: 5 dagen van te voren.