Menu Sluiten

Luchthaven schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Dagelijks vertrekken er vluchten naar Europa en de rest van de wereld. Via onze website kun je gemakkelijk vliegtuigen op en rond Schiphol volgen. Of het nu gaat om vliegende vliegtuigen of vliegtuigen op de grond, je weet precies wat waar te vinden is. Dit is erg gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld vliegtuigspotter bent of een grote interesse in vliegtuigen hebt. Daarnaast is het gemakkelijk omdat je hier ziet wat de aankomst en vertrektijden van de vluchten rond Schiphol zijn.

Drie soorten trackers rondom Schiphol

We hebben op onze website 3 soorten trackers meegenomen rondom luchthaven Schiphol. Dit zijn de vliegtuigen die vliegen rondom Schiphol, de aankomsttijden en tot slot de vertrektijden.

Vliegtuigen rondom Schiphol volgen

Een van de mogelijkheden van onze website is het volgen van vliegtuigen die vliegen rondom Schiphol. Op de homepage kun je gemakkelijk een vlucht volgen en bekijken welk vliegtuig waar vliegt. Zo zie je bijvoorbeeld welk model toestel het is, van welke maatschappij het toestel is en hoe hoog het vliegtuig vlieg. Maar zelfs de snelheid van het vliegtuig is terug te vinden in deze radar.

Aankomsttijden van Schiphol

Wanneer je op zoek bent naar de aankomsttijden van Schiphol ben je op deze pagina aan het juiste
adres. Wij geven op onze website weer wat de actuele vertrektijden zijn. Dit is handig wanneer je iemand op Schiphol wilt ophalen en niet precies weet hoe laat die persoon aankomt. Kijk even op onze site en je weet precies hoe laat je thuis moet vertrekken om op tijd op Schiphol te zijn.

Vertrektijden Schiphol

Onderweg naar Schiphol maar vergeten wat nou precies je vertrektijd was? Bekijk op onze website snel en eenvoudig wat de huidige vertrektijden van Schiphol zijn. Zo kun je ook goed bijhouden of je vlucht vertraging heeft op gelopen tijdens situaties zoals dichte mist of calamiteiten. Altijd handig, overal en ook mobiel!