Menu Sluiten

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een groeiend vliegveld in het zuiden van Nederland. De luchthaven is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft inmiddels een flink aantal bestemmingen.

Vlucht volgen Eindhoven Airport

Met bovenstaande vluchtradar kan je gemakkelijk een vlucht volgen die zich bij Eindhoven Airport bevindt. Het enige dat je hoeft te doen is in te zoomen op de locatie van vliegveld Eindhoven. Automatisch zullen alle vluchten die zich in de omgeving bevinden zichtbaar worden. Zo kan je snel en gemakkelijk elk vliegtuig volgen!

Bestemmingen vanaf Eindhoven Airport

De meeste bestemmingen bevinden zich in Europa. Denk hierbij aan bestemmingen in West-Europa zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Italie. Maar ook Oost-Europa is te bereiken via Luchthaven Eindhoven. Voorbeelden zijn Letland, Hongarije en Romenie. Tot slot zijn er ook nog vluchten buiten Europa. Dit zijn de vluchten naar Marokko, Egypte, Turkije en de Canarische Eilanden.

Luchtvaartmaatschappijen op Eindhoven Airport

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschapijen actief op vliegveld Eindhoven. Hierbij moet je denken aan.

  • Vueling
  • Jetairfly
  • Tui
  • Wizz Air
  • Transavia
  • Ryanair
  • Corendon

Vliegen vanaf vliegveld Eindhoven

Vliegen vanaf vliegveld Eindhoven is om een aantal redenen interessant. Allereerst zijn de luchtvaartmaatschappijen in Eindhoven veelal goedkoop. Het is dus goedkoop om via dit vliegveld te vliegen. Daarnaast heeft het vliegveld een ideale ligging voor Nederlanders uit het zuiden van het land. Schiphol is vaak erg ver reizen voor mensen uit Limburg en Brabant. Eindhoven is een stuk beter bereikbaar, waardoor veel mensen uit het zuiden van het land kiezen voor een vlucht vanaf vliegveld Eindhoven.

Het enige nadeel is dat de bestemmingen vanaf dit vliegveld gewoonweg minder divers zijn dan vanaf Schiphol. Wanneer je op zoek bent naar een intercontinentale vlucht kom je vrijwel altijd weer uit bij Schiphol, waar veel grotere maatschappijen met grotere vliegtuigen vliegen.