Menu Sluiten

Aankomsttijden & vertrektijden vliegveld Eindhoven

Deze pagina helpt je met de actuele aankomsttijden van vliegveld Eindhoven. Maar ook de vertrektijden van vliegveld Eindhoven zijn op deze pagina terug te vinden. Erg handig wanneer je iemand moet ophalen vanaf het vliegveld. Daarnaast is dit overzicht handig wanneer je zelf vliegt, maar wilt weten of je vlucht vertraging heeft opgelopen. Wist je overigens dat je op onze homepage de mogelijkheid hebt tot vluchten volgen? Je kunt dus precies zien welke vliegtuigen op dat moment rondom vliegveld Eindhoven vliegen.

Aankomsttijden vliegveld Eindhoven

In onderstaand overzicht vind je de aankomsttijden van de vluchten op vliegveld Eindhoven. Je kunt dus precies zien hoe laat de vluchten op het vliegveld aankomen. Het is ook erg leuk om dit overzicht bij de hand te houden wanneer je naar de vliegtuigen kijkt vanaf het zonneterras bovenop het vliegveld. Je ziet zo precies waar de vliegtuigen vandaan komen en of ze op tijd zijn geland. Voor je het weet heb je er een nieuwe hobby bij.

Vertrektijden vliegveld Eindhoven

In het onderstaande overzicht kun je ook de actuele vertrektijden van de vluchten van vliegveld Eindhoven zien. Je ziet dus hoe laat een vliegtuig gaat vertrekken, zodat je weet of je vliegtuig vertraging heeft opgelopen. Dit is met name handig wanneer er grote calamiteiten rondom Eindhoven zijn, of wanneer er bijvoorbeeld veel dichte mist of harde wind is.