Menu Sluiten

Corendon Vlucht Volgen

Op deze pagina kun je elke Corendon vlucht volgen in real time! Met de Corendon vluchtradar is het vinden van je Corendon vlucht een fluitje van een cent en geheel gratis. Zo kun je dus op ieder moment van de dag de Corendon vlucht volgen van een geliefde of familielid. Niet alleen de locatie van het vliegtuig kun je volgen maar ook de hoogte, snelheid en Corendon aankomsttijd en Corendon vertrektijd.  Om de juiste vlucht te volgen hoef je slechts enkele stappen te doorlopen:

  • Zoek het vluchtnummer van de Corendon vlucht die je wenst te volgen
  • Vul het vluchtnummer in de zoekfunctie van de gratis Corendon vlucht radar
  • Zo simpel is het! De Corendon vluchtradar begint nu automatisch de Corendon vlucht volgen!

Algemene informatie en geschiedenis van Corendon vlucht volgen

Corendon is een luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in vliegvakanties. Het van oorsprong Turks/Nederlandse bedrijf bestaat uit verschillende takken. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld een Nederlandse zusteronderneming, bekend onder de naam Corendon Dutch Airlines. Corendon Dutch Airlines vliegt vanuit Nederland naar tal van bestemmingen rond de Middellandse Zee. Daarnaast beschikt Corendon ook over Corendon Airlines, welke vluchten aanbiedt voor lage prijzen naar Turkije. De holding werd opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor in Lijnden. De naam van het bedrijf heeft betrekking op een bordeauxrood mineraal. De kleur bordeauxrood is tevens de kleur van de huisstijl van de maatschappij.

Corendon Vlucht Volgen

Bestemmingen en meest gebruikte luchthavens

Corendon vliegt vanuit Nederland op veel verschillende plekken in Europa en het Middellandse Zee-gebied daarnaast heeft de luchtvaartmaatschappij ook een aantal verre bestemmingen. Hieronder vallen onder andere de ABC-eilanden en Indonesië. De luchtvaartmaatschappij heeft haar thuishaven op Schiphol. Daarnaast vliegt de maatschappij vanuit Nederland vanaf Groningen Airport Eelde en Maastricht Aachen Airport. De meeste vluchten van Corendon gaan naar Turkije en Spanje.

De vloot van Corendon

Corendon bestaat uit tal van onderliggende bedrijven waardoor het niet helemaal duidelijk is met hoeveel vliegtuigen het bedrijf daadwerkelijk vliegt. Voor de Nederlandse tak vliegt Corendon met een drietal Boeing 737-800’s. De Turkse afdeling van Corendon heeft een vloot van elf vliegtuigen, alle elf Boeing 737-800’s.

Handbagage mee aan boord met Corendon

Bij Corendon mag je per persoon één stuk handbagage meenemen. Deze handbagage mag bij Corendon maximaal 7 kilogram wegen. De maximale afmetingen voor deze handbagage zijn 55 x 35 x 25 centimeter. Alles wat je mee wilt nemen aan boord moet in 1 stuk handbagage passen. Het is dus niet toegestaan om een extra handtas of accessoire mee te nemen aan boord.

Inchecken bij Corendon

Bij Corendon is het mogelijk om via de website in te checken. Dit kan, tussen 48 uur en 5 uur voor vertrek, op de website van Corendon. Wanneer je online incheckt is het van belang om de boardingpass uit te printen en deze mee naar de luchthaven te nemen. Naast het online inchecken op de website van Corendon is het ook nog altijd mogelijk om op de luchthaven in te checken bij één van de incheckbalies voor uw bestemming. Wanneer je op vakantie gaat met ruimbagage en online hebt ingecheckt is het nog wel van noodzakelijk om de bagage in te checken. Het inchecken van de bagage kan door middel van het afgeven bij de bagage drop-off voor de bestemming.