Menu Sluiten

Vluchten Delta Airlines Volgen

Op deze pagina kun je elke Vluchten Delta Airlines Volgen in real time! Met de Delta Airlines vluchtradar is het vinden van je Delta Airlines vlucht een fluitje van een cent en geheel gratis. Zo kun je dus op ieder moment van de dag de Vluchten Delta Airlines Volgen van een geliefde of familielid. Niet alleen de locatie van het vliegtuig kun je volgen maar ook de hoogte, snelheid en Delta Airlines aankomsttijd en Delta Airlines vertrektijd.  Om de juiste vlucht te volgen hoef je slechts enkele stappen te doorlopen:

  • Zoek het vluchtnummer van de Delta Airlines vlucht volgen
  • Vul het vluchtnummer in de zoekfunctie van de gratis Delta Airlines vlucht radar
  • Zo simpel is het! De Delta Airlines vluchtradar begint nu automatisch de Vluchten Delta Airlines Volgen

Algemene informatie en de geschiedenis van Vluchten Delta Airlines Volgen

Dealta Airlines is een van oorsprong Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, met veel bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika. Delta Air Lines is één van de luchtvaartmaatschappijen die lid is van de SkyTeam-alliantie. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in 1928 in het Amerikaanse Monroe. Al snel verhuisde de maatschappij naar Atlanta om vanuit daar te gaan vliegen. Delta Air Lines heeft in 2008 de maatschappij Northwest Airlines overgenomen, waardoor het bedrijf nog veel groter werd dan ze al was.

 

Vluchten Delta Airlines Volgen

Bestemmingen en meest gebruikte luchthavens door Delta Air Lines

Zoals hierboven al vermeld is Delta Air Lines een van oorsprong Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. De maatschappij vliegt eigenlijk overal over de wereld. Delta gebruikt als thuisbasis het Amerikaanse Hartsfield-Jackson vliegveld in Atlanta. De maatschappij heeft 323 bestemmingen in 57 landen. Daarnaast heeft het de luchtvaartmaatschappij een aantal hubs over de wereld verspreid. De grootste hub is de thuishaven van de maatschappij. Daarnaast heeft de maatschappij in Amerika nog een tal van hubs, voor binnenlandse en intercontinentale vluchten. Buiten Amerika heeft de luchtvaartmaatschappij nog hubs op Amsterdam Schiphol, Parijs Charles de Gaulle en luchthaven Narita in Tokio. Met 353 bestemmingen is er altijd wel een bestemming waar je naar toe zou kunnen reizen met Delta Air Lines

De vloot van Delta Air Lines

Delta Air Lines heeft een vrij grote vloot. De vloot van deze maatschappij bestaat uit 847 vliegtuigen. Naast deze 847 vliegtuigen staan er nog 190 orders open. Deze nieuwe vliegtuigen zullen oude vliegtuigen gaan vervangen en daarnaast ook de vloot uitbreiden.

Handbagage mee aan boord bij Delta Air Lines

Zoals je waarschijnlijk wel weet is het toegestaan om maximaal één stuk handbagage en één kleine tas mee te nemen aan boord. De kleine tas moet passen onder de stoel voor je. Dit mag je, ook bij Delta Air Lines, meenemen zonder bijbetaling. Wel zijn er restricties voor de grootte van de handbagage. De maximale afmeting voor de handbagage is bij Delta Air Lines vastgesteld op de volgende afmetingen: 56 centimeter x 35 centimeter x 23 centimeter. Het gewicht van de handbagage is op de meeste vluchten niet vastgesteld op een maximum. Voor sommige luchthavens in China en Singapore is er wel een maximaal gewicht vastgesteld. Kijk voor meer informatie voor vertrek even op de website van Delta Air Lines.

Inchecken bij Delta Air Lines

Net als bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is het bij Delta Air Lines mogelijk om online in te checken. Dit kan bij Delta Air Lines vanaf 24 uur voor het geplande vertrek van het vliegtuig. Het inchecken kan heel gemakkelijk via de website of via de mobiele applicatie van de luchtvaartmaatschappij. Wanneer u de applicatie download is het niet meer nodig om de boardingpassen af te drukken. Mocht je liever op de luchthaven inchecken dan is dat uiteraard ook mogelijk. De incheckbalie op de luchthaven opent twee uur voor gepland vertrek en zal veertig minuten voor gepland vertrek sluiten. Zorg er dus in ieder geval dat je op tijd aanwezig bent!