Menu Sluiten

Turkish Airlines Vlucht Volgen

Op deze pagina kun je elke Turkish Airlines vlucht volgen in real time! Met de Turkish Airlines vluchtradar is het vinden van je Turkish Airlines vlucht een fluitje van een cent en geheel gratis. Zo kun je dus op ieder moment van de dag de Turkish Airlines vlucht volgen van een geliefde of familielid. Niet alleen de locatie van het vliegtuig kun je volgen maar ook de hoogte, snelheid en Turkish Airlines aankomsttijd en Turkish Airlines vertrektijd.  Om de juiste vlucht te volgen hoef je slechts enkele stappen te doorlopen:

  • Zoek het vluchtnummer van de Turkish Airlines vlucht die je wenst te volgen
  • Vul het vluchtnummer in de zoekfunctie van de gratis Turkish Airlines vlucht radar
  • Zo simpel is het! De Turkish Airlines vluchtradar begint nu automatisch de Turkish Airlines vlucht volgen!

Algemene informatie en geschiedenis van Turkish Airlines Vlucht Volgen

Turkish Airlines is een luchtvaartmaatschappij uit Turkije welke opgericht werd in het jaar 1933. De luchtvaartmaatschappij is gevestigd in Istanbul en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. De maatschappij vliegt naar bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en de Verenigde Staten. In 2017 werd Turkish Airlines uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Europa.

Turkish Airlines Vlucht Volgen

Bestemmingen en meest gebruike luchthavens van Turkish Airlines

Turkish Airlines heeft een een groot aantal bestemmingen over de hele wereld, vanwaar passagiers altijd dichtbij hun vakantiebestemming aanwezig zullen zijn met een vlucht van Turkish Airlines. Turkish Airlines heeft drie hubs in Turkije. Als belangrijkste luchthaven van Turkish Airlines wordt de luchthaven Istanboel Atatürk gezien. Deze luchthaven is de thuishaven en het hoofdkantoor van Turkish Airlines is hier ook gevestigd. Turkish Airlines heeft verder een hub aan de Oostzijde van Istanbul en een hub in Ankara.

De vloot van Turkish Airlines

Eind november 2017 bestond de vloot van Turkish Airlines uit 328 vliegtuigen. Vijftien van deze vliegtuigen zijn vrachtvliegtuigen die niet voor passagiersvervoer worden gebruikt. Turkish Airlines vliegt met zowel vliegtuigen van het merk Boeing als het merk Airbus.

Handbagage mee aan boord bij Turkish Airlines

Ook bij Turkish Airlines is het toegestaan om handbagage mee te nemen aan boord. Turkish Airlines is, wat handbagage betreft vrij strikt. De maximale afmetingen voor handbagage zijn, ongeacht in welke klasse je vliegt, 55 centimeter x 40 centimeter x 23 centimeter. Daarnaast mag je maximaal 8 kilogram aan handbagage meenemen wanneer je Economy Class reist. Reis je in de Business Class? Dan blijven de afmetingen gelijk en mag je maximaal 2 stukken handbagage meenemen met een maximaal gewicht van 8 kilogram per stuk. Naast deze stukken handbagage is het in beide klassen toegestaan om een kleine tas mee te nemen. Deze moet passen onder de stoel voor je.

Inchecken bij Turkish Airlines

Inchecken bij Turkish Airlines kan op verschillende manieren. Vandaag de dag heeft bijna iedere luchtvaartmaatschappij de mogelijkheid om online in te checken. Ook Turkish Airlines biedt deze mogelijkheid. Verder is het zo dat je bij Turkish Airlines ook in kunt checken in de mobiele applicatie van de maatschappij. Hierbij heb je je boarding pass op je mobiele telefoon staan en e deze bijna niet kunt verliezen.

Op veel van de luchthavens waar Turkish Airlines vandaan vliegt is het mogelijk om in te checken in een zogenaamde kiosk. Ook is het mogelijk om, zoals vroeger, in te checken bij een van de incheckbalies op de luchthaven. Wel is het hierbij belangrijk om te weten dat de incheckbalie van Turkish Airlines twee uur voor het geplande vertrek van het vliegtuig opent en 45 tot 50 minuten voor het geplande vertrek weer sluit. Zorg er dus in ieder geval voor dat je op tijd aanwezig bent op de luchthaven.