Menu Sluiten
Alaska Airlines

Alaska Airlines en Lyft Kondigen Nieuwe Samenwerking Aan

Op 5 januari hebben Alaska Airlines en Lyft een nieuwe partnership aangekondigd. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat reizigers gemakkelijker van de luchthaven naar hun eindbestemming kunnen reizen en vice versa.

Reizigers die vliegen met Alaska Airlines zullen nu in staat zijn om rechtstreeks vanuit de app van Lyft een rit naar de luchthaven te boeken. Dit zal beschikbaar zijn in meer dan 50 steden in de Verenigde Staten. Bovendien zullen passagiers die reizen met Alaska Airlines korting krijgen op hun rit naar de luchthaven als ze deze boeken via de Lyft-app.

Daarnaast zullen passagiers die gebruikmaken van Lyft ook profiteren van deze samenwerking. Zij kunnen nu gemakkelijk een rit naar de luchthaven boeken via de Alaska Airlines-app. Dit zal beschikbaar zijn in alle steden waar Alaska Airlines vluchten aanbiedt.

De CEO van Alaska Airlines, Brad Tilden, zei dat deze partnership een logische stap is in het verstrekken van gemak en gemoedsrust aan hun klanten. Hij verklaarde verder dat het samenwerken met Lyft de reiservaring van hun klanten zal verbeteren, omdat het hen de mogelijkheid geeft om een rit naar de luchthaven te boeken zonder zich zorgen te hoeven maken over het vinden van een parkeerplek of het regelen van een lift van iemand anders.

De CEO van Lyft, Logan Green, deelde de enthousiasme van Tilden en zei dat de samenwerking met Alaska Airlines een natuurlijke fit is voor Lyft, aangezien veel van hun ritten naar of van de luchthaven plaatsvinden. Hij verwacht dat deze partnership hun aanbod aan luchthaven rijden zal uitbreiden en de reiservaring van hun klanten zal verbeteren.

In samenvattend, de nieuwe partnership tussen Alaska Airlines en Lyft zal reizigers helpen om gemakkelijker van de luchthaven naar hun eindbestemming te reizen en vice versa. Dit zal beschikbaar zijn in meer dan 50 steden in de Verenigde Staten en zal zowel beschikbaar zijn via de Alaska Airlines-app als via de Lyft-app. De CEO’s van beide bedrijven verwachten dat deze samenwerking de reiservaring van hun klanten zal verbeteren en hopen dat het een grote impact zal hebben op de reissector.