Menu Sluiten

Een goede maaltijd met deze luchtvaartmaatschappijen

Te harde broodjes en taai vlees: meestal hoef je een beter menu niet te verwachten aan boord van een vlucht. Toch proberen steeds meer luchtvaartmaatschappijen hun maaltijden te verbeteren. KLM is bijvoorbeeld een van de vele die de samenwerking aangaat met een sterrenchef, namelijk Richard Ekkebus. De volgende maatschappijen hebben de beste maaltijden aan boord:

Emirates Airline

Ze zijn verkozen tot  beste luchtvaartmaatschappij van 2016. Het eten in de businessclass is dan echt ook op en top! Maar ook in de economy class wordt uitgepakt, hier krijg je tijdens de vlucht een uitgebreide 5-gangenmaaltijd.

 

Quatar Airways

Wanneer je businessclass vliegt met Quatar Airways kun je rekenen op een uitgebreid gangendiner. Het populairste hoofdgerecht is al jaren de kip met fetakaas.

 

Singapore Airlines

Singapore Airlines werkt samen met wereldberoemde sterrenchefs als Sam leong, Suzanne Goin en Georges Blanc.

 

Asiana Airlines

Zijn in 2010 verkozen tot luchtvaartmaatschappij van het jaar, danzij de goede service en hoge kwaliteit. Je kunt kiezen tussen verschillende Chinese, Japanse, Koreaanse en Westerse specialiteiten.

Ana All NipponAirways

Tijdens een vlucht met Ana All NipponAirways krijg je een Japans 8-gangenmenu aangeboden. Gegrilde coquilles, gegride kabeljouw en sushi zijn enkele voorbeelden van gerechten.