Menu Sluiten

21 januari: ACHA luchtvaart carrièredag

Altijd al willen werken binnen de luchtvaartsector? Morgen is jou kans, kom naar Vliegveld Hilversum naar de eerste luchtvaart carrieredag. Er zijn meerdere opleidingen aanwezig: Inholland, EPST, De Luchtmacht, ROC MBO Airport, AIS Flight Academy, TIO, Martinair Flightacademy en de Vereneging Nederlandse Verkeersvliegers.

Alle instanties die aanwezig zijn krijgen de ruimte om in het clubhuis van ACHA meer informatie te geven over alle activiteiten en wat bijvoorbeeld de carrièremogelijkheden zijn binnen de sector. Er was jaren onzekerheid binnen de luchtvaart, maar nu gaat het duidelijk weer de goede kant op en is er weer een succesvolle toekomst mogelijk voor zowel de mannen als de vrouwen.

Het is gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk met interesse in een opleiding binnen de luchtvaartsector. Kom langs op 21 januari vanaf 11.00 uur en maak kennis met de toekomstmogelijkheden.

Naast alle informatie over de verschillende opleidingen kun je tijdens de ACHA Luchtvaart Carrieredag zelfs een proefles nemen in een Cessna of Katana met een van de instructeurs!

ACHA

De Aeroclub Hilversum-Amsterdam, ook wel ACHA, bestaat bijna 70 jaar en ze hebben ongeveer 400 leden. Vanuit het hele land komen de leden, want de unieke sfeer zoals op de vliegclub en vliegveld Hilversum heb je bijna nergens. Het is daarnaast ook de groenste luchthaven van Nederland. Iedereen kan lid worden, zelfs als je geen brevet hebt. Want ze hebben een thema ’Lerend vliegen en vliegend leren’ en zo kan je met clubleden meevliegen wanneer je eenmaal in opleiding bent.