Menu Sluiten

Vader bedankt piloot voor landen vliegtuig

Onlangs heeft KLM een extra landing ingezet in verband met een jonge passagier welke een hartaanval kreeg. De vader van het jongetje heeft KLM hartelijk bedankt. Hij bedankte al het personeel en gaf zijn oprechte excuses voor het ongemak dat de vertraging mogelijk heeft opgeleverd voor passagiers van het vliegtuig.

Adam van 6 jaar zat samen met familie in de vlucht van Amsterdam naar Singapore toen hij plots een hartaanval kreeg. De piloot van het vliegtuig heeft daarop een landing in Boekarest gemaakt, waar het kind werd opgenomen in het plaatselijke ziekenhuis. Gelukkig gaat het op het moment weer goed met Adam en is hij met zijn familie weer in Singapore.

KLM heeft in een reactie laten weten dat excuses maken absoluut niet nodig is. KLM geeft hierbij aan dat de veiligheid van haar passagiers op de eerste plaatst staan.

Overigens zat DJ Mental Theo toevallig ook in hetzelfde vliegtuig. Hij laat weten dat hij alleen maar lof heeft over het optreden van de piloot en een aanwezige dokter. De dokter heeft ervoor gezorgd dat Adam weer bij is gekomen, zo verteld hij tegenover RTL Nieuws.

 

Bron: RTL Nieuws