Menu Sluiten
wander lust

bron: @wanderlust.nl

Ontdek het leukste reisplatform van Nederland

Er zijn ontzettend veel Nederlandstalige reisblogs waar je inspiratie kunt opdoen voor jouw volgende reis, de allerleukste hotspots en de nieuwste reistrends. Een website die er met kop en schouders boven uit steekt is toch wel de website van Elke Salverda en Sarah Reinhoudt. Deze powervrouwen zijn de gezichten achter de zeer populaire reisblog www.wander-lust.nl

Sarah en Elke zijn de website www.wander-lust.nl in 2014 begonnen en zijn inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlands meest toonaangevende websites op het gebied van reizen. Je kunt er veel toffe reis inspiratie op doen. Wat fijn aan de website is, is dat het heel overzichtelijk is ingedeeld. Wil je informatie over Amsterdam of over de rest van de wereld? Wil je handige reistips of de nieuwste trends en tips lezen over het reizen met kinderen?

Een liefde voor Amsterdam

Bezoek jij binnenkort Amsterdam of ben jij een echte Amsterdamse local en wil jij graag wat meer hotspot inspiratie op doen? Dan ben je bij wander-lust aan het goede adres! De meiden die zelf ook in Amsterdam wonen en werken zijn goed op de hoogte over de leukste nieuwe hotspots die geopend zijn en kennen de leukste adresjes. Van vegan eten tot Libanees of van een hippe nieuwe koffie tent tot een fijne hotspot voor je diner. Op de website van wander-lust.nl lees je waar jij de leukste adresjes kunt vinden.

Backpacken en flashpacken door Azië

Azië is de afgelopen jaren enorm gestegen in populariteit onder de Nederlandse bevolking. Steeds meer mensen trekken die kant op voor een eigen backpack of flashpack reis. Bij backpackers ligt de focus op zo goedkoop mogelijk rondreizen met je rugzak, verblijven in hostels en lekker goedkoop eten en bij flashpackers ligt de focus meer op de wat luxere hotels, de wat betere restaurants en gezellige beachclubs. Wander-lust.nl geeft informatie voor beide doelgroepen waardoor de website heel interessant is voor een grote groep. Wil je informatie over de leukste barretjes in Kuala Lumpur, Maleisië of wil jij weten waar jij in Bali terecht kunt voor een romantische honeymoon? Kijk dan snel op de inspirerende website van Elke en Sarah.

Stramd Azië

bron: @wanderlust.nl

Wat neem je mee op reis

Wanneer je een reis op de planning hebt staan heb je altijd iets leuks om naar uit te kijken. Maar er zijn ook zaken die bij een reis komen kijken die wat stress kunnen opleveren. Het inpak proces. Wat neem je mee op reis? Vergeet je niet iets? Wat moet je zeker in je handbagage hebben voor tijdens de reis en wat mag je niet mee nemen in je handbagage? Geen zin om alles uit te zoeken? Dat snappen wij en gelukkig hoeft dit ook niet. Op de website van wander-lust.nl kun je hele fijne in pak tips vinden en zelfs ‘packinglists’ die je gratis kunt opslaan en afdrukken zodat je heel makkelijk alles van de lijst kunt af strepen en eventueel zelf kunt bijvullen. Zo ben je er zeker van dat je niks vergeet in te pakken en zo kan je met een heerlijk gevoel op reis gaan.

Al met al is de website van de meiden van wander-lust.nl de ideale website voor iedereen die van reizen houdt, reis inspiratie wilt op doen en nieuwe hotspots en bestemmingen wilt ontdekken. Neem jij ook snel een kijkje?