Menu Sluiten
Air-Corsica

Air Corsica Neemt de Eerste Atr 72-600 Aan Die Wordt Aangedreven Door pw127xt Motoren

Air Corsica, de Franse luchtvaartmaatschappij, heeft de eerste ATR 72-600 ontvangen die wordt aangedreven door PW127XT motoren. Deze nieuwe generatie motoren zijn speciaal ontworpen om brandstof efficiënter te zijn en minder uitstoot te produceren.

De ATR 72-600 is een van de meest populaire toestellen in de luchtvaartindustrie en wordt vaak gebruikt voor regionale vluchten. Met de toevoeging van de PW127XT motoren zal deze vliegtuig soort nog efficiënter zijn en een lagere impact hebben op het milieu.

Air Corsica, opgericht in 1989, is een Franse regionale luchtvaartmaatschappij met haar hub in Ajaccio Napoleon Bonaparte Airport. Het bedrijf heeft een grote vloot van ATR-toestellen en heeft nu de nieuwe PW127XT motoren toegevoegd aan hun vloot voor meer efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Met de PW127XT motoren, zal Air Corsica in staat zijn om brandstof te besparen en de uitstoot van schadelijke gassen te verminderen. Dit zal niet alleen bijdragen aan een gezondere leefomgeving, maar ook de kosten van de vluchten verlagen.

Air Corsica is een belangrijke speler in de Europese luchtvaartindustrie en de toevoeging van de nieuwe PW127XT motoren aan hun vloot is een grote stap vooruit in hun streven naar duurzaamheid. De luchtvaartmaatschappij blijft zich inzetten voor een efficiëntere en milieuvriendelijke vloot, om een bijdrage te leveren aan een beter leefmilieu voor iedereen.

De ATR 72-600 is een van de meest geavanceerde en efficiënte toestellen in de luchtvaartindustrie. Met een capaciteit van ongeveer 78 passagiers, is het een populaire keuze voor regionale vluchten. De toevoeging van de PW127XT motoren zal de prestaties van dit vliegtuig nog verder verbeteren.

De PW127XT motoren zijn speciaal ontworpen om brandstof efficiënter te zijn dan de vorige generatie motoren. Dit betekent dat het vliegtuig minder brandstof zal verbruiken tijdens de vlucht, waardoor de kosten van de vluchten zullen dalen. Bovendien produceren deze motoren minder uitstoot, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.

Air Corsica is al jaren een belangrijke speler in de Franse luchtvaartindustrie en heeft een grote vloot van ATR-toestellen. Het bedrijf is altijd bezig met het verbeteren van de efficiëntie en duurzaamheid van hun vloot. Door de toevoeging van de PW127XT motoren aan hun vloot, zet Air Corsica zich in voor een duurzame toekomst in de luchtvaartindustrie.

Met de nieuwe PW127XT motoren zal Air Corsica in staat zijn om nog efficiënter te opereren en een lagere impact te hebben op het milieu. Dit is niet alleen goed voor het bedrijf, maar ook voor de passagiers en de gemeenschap.

In samenvatting Air Corsica heeft de eerste ATR 72-600 ontvangen die wordt aangedreven door PW127XT motoren. Deze nieuwe generatie motoren zijn speciaal ontworpen om brandstof efficiënter te zijn en minder uitstoot te produceren. Air Corsica is een belangrijke speler in de Europese luchtvaartindustrie en de toevoeging van de nieuwe PW127XT motoren aan hun vloot is een grote stap vooruit in hun streven naar duurzaamheid. De luchtvaartmaatschappij blijft zich inzetten voor een efficiëntere en milieuvriendelijke vloot, om een bijdrage te leveren aan een beter leefmilieu voor iedereen.