Menu Sluiten
Avianca

Avianca Onthult Nieuw Retro Vliegtuig Met Lacsa Livery

Avianca, een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Latijns-Amerika, heeft onlangs een nieuw retro vliegtuig onthuld met een LACSA livery. LACSA, ook bekend als Lineas Aéreas Costarricenses S.A., was een Costa Ricaanse luchtvaartmaatschappij die in 1945 werd opgericht en in 1995 werd opgekocht door Avianca.

Het nieuwe vliegtuig, een Airbus A320, is volledig gerestaureerd en voorzien van de kenmerkende blauwe en witte kleuren van LACSA. Het is bedoeld om de rijke geschiedenis van Avianca te eren en tegelijkertijd de toekomst van de luchtvaartmaatschappij te vieren.

De onthulling van het vliegtuig vond plaats tijdens een speciaal evenement in San José, Costa Rica, waar honderden mensen, waaronder veel LACSA-werknemers, aanwezig waren. Tijdens de ceremonie spraken verschillende hoge functionarissen van Avianca over de betekenis van het vliegtuig voor de luchtvaartmaatschappij en de rol die LACSA heeft gespeeld in haar geschiedenis.

Het retro vliegtuig zal niet alleen dienen als een eerbetoon aan het verleden van Avianca, maar ook als een herinnering aan de belangrijke rol die luchtvaart heeft gespeeld in de ontwikkeling van Latijns-Amerika. De luchtvaartmaatschappij hoopt dat het vliegtuig ook een bron van trots zal zijn voor de mensen in de regio en dat het een symbolische brug zal vormen tussen het verleden en de toekomst.

Het retro vliegtuig zal binnenkort in dienst worden genomen en zal worden ingezet op populaire routes door Latijns-Amerika. Passagiers zullen in staat zijn om de unieke sfeer van het vliegtuig te ervaren en tegelijkertijd de geschiedenis van Avianca en LACSA te leren kennen.

In een tijd waarin luchtvaartmaatschappijen steeds meer op elkaar lijken, is het leuk om te zien dat Avianca een stap terug doet in de tijd met deze prachtige retro livery. Het is een mooi eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij en een blijk van hun verbondenheid met hun wortels.