Menu Sluiten

Ryanair Vlucht Volgen

Op deze pagina kun je elke Ryanair Vlucht Volgen in real time! Met de Ryanair vluchtradar is het vinden van je Ryanair vlucht een fluitje van een cent en geheel gratis. Zo kun je dus op ieder moment van de dag de Ryanair vlucht volgen van een geliefde of familielid. Niet alleen de locatie van het vliegtuig kun je volgen maar ook de hoogte, snelheid en Ryanair aankomsttijd en Ryanair vertrektijd.  Om de juiste vlucht te volgen hoef je slechts enkele stappen te doorlopen:

  • Zoek het vluchtnummer van de Ryanair vlucht die je wenst te volgen
  • Vul het vluchtnummer in de zoekfunctie van de gratis Ryanair vlucht radar
  • Zo simpel is het! De Ryanair vluchtradar begint nu automatisch de Ryanair vlucht volgen!

Algemene informatie en geschiedenis van Ryanair vlucht volgen

Ryanair is de grootste luchtvaartmaatschappij voor continentale vluchten in Europa. Het bedrijf is een echte prijsvechter en is als een van de weinige prijsvechters daadwerkelijk winstgevend. In 1985 werd het bedrijf opgezet door zakenman Ryan. Al snel had de zakenman door dat een gewone vliegtuigmaatschappij het niet zou redden en veranderde de koers naar een lowcost vliegtuigmaatschappij. Hij kopieerde de succesformule van het Amerikaanse Southwest Airlines, waarna hij zelf ook zeer succesvol werd in Europa.

Ryanair Vlucht Volgen

Bestemmingen en meest gebruikte luchthavens

Ryanair is een zeer bekende speler binnen de luchtvaart in Europa. In heel Europa zijn vliegtuigen van Ryanair te vinden. In Nederland is Eindhoven de meest gebruikte luchthaven door Ryanair, vanuit hier zijn tal van bestemmingen te bereizen. Naast Eindhoven vliegt Ryanair ook vanaf luchthaven Schiphol. In België heeft Ryanair twee grote bases waarvan Brussels Airport Zaventem de grootste is. Ryanair vliegt naar een groot aantal luchthavens in Europa, waardoor ze marktleider zijn binnen de lowcostvliegtuigmaatschappijen.

De vloot van Ryanair

Ryanair beschikt over een groot aantal vliegtuigen, welke bijna allemaal Boeings succes toestel zijn. Ryanair heeft namelijk 456 Boeing 737-800 toestellen in dienst. Dit aantal toestellen zou voldoende moeten zijn om 100 miljoen passagiers per jaar te vervoeren. De verwachting is dat de vloot nog verder uitgebreid gaat worden. Ryanair hoopt rond 2025 een vloot te hebben waarmee ze 150 miljoen passagiers per jaar kan vervoeren.

Handbagage mee aan boord bij Ryanai

Ryanair hanteert een streng handbagage beleid. Dit wil zeggen dat er bij Ryanair daadwerkelijk streng gelet wordt op het gewicht van je handbagage en dat je in bepaalde omstandigheden je handbagage in het ruim moet vervoeren. Bij Ryanair mag je altijd twee stuks handbagage meenemen. Deze twee stuks handbagage moeten voldoen aan de volgende vereisten:
1 rolkoffer of tas met een maximale afmeting van 55 cm x 40 cm x 20 cm
1 kleine tas met een maximale afmeting van 35 cm x 20 cm x 20 cm.
Wanneer je vliegt met priority is het mogelijk om beide stukken handbagage mee te nemen in de cabine. Wanneer je vliegt zonder priority mag je alleen je tas meenemen in de cabine. Je koffer wordt gratis vervoerd in het ruim van het vliegveld.

Inchecken bij Ryanair

Inchecken bij Ryanair is heel gemakkelijk en kan gedaan worden via de website van Ryanair. Wanneer je inlogt en je reis gaat beheren kun je afhankelijk van het feit of je wel of geen stoelen hebt gekocht vooraf inchecken. Heb je geen stoelen geboekt? Dan kun je vanaf 48 uur voor je vlucht inchecken, heb je stoelen gekocht? Dan kan dit al vanaf 60 dagen voor de vlucht. Naast de mogelijkheid om online in te checken is er ook de mogelijkheid om dit te doen op de luchthaven. De incheckbalies zullen twee uur voor geplande vertrektijd open gaan en zullen 40 minuten voor vertrek sluiten.