Menu Sluiten

Thomas Cook vlucht volgen

Op deze pagina kun je elke Thomas Cook vlucht volgen in real time! Met de Thomas Cook vluchtradar is het vinden van je Thomas Cook vlucht een fluitje van een cent en geheel gratis. Zo kun je dus op ieder moment van de dag de Thomas Cook vlucht volgen van een geliefde of familielid. Niet alleen de locatie van het vliegtuig kun je volgen maar ook de hoogte, snelheid en Thomas Cook aankomsttijd en Thomas Cook vertrektijd.  Om de juiste vlucht te volgen hoef je slechts enkele stappen te doorlopen:

  • Zoek het vluchtnummer van de Thomas Cook vlucht die je wenst te volgen
  • Vul het vluchtnummer in de zoekfunctie van de gratis Thomas Cook vlucht radar
  • Zo simpel is het! De Thomas Cook vluchtradar begint nu automatisch de Thomas Cook vlucht volgen!

Algemene informatie en geschiedenis van Thomas Cook Airlines Vlucht Volgen

Thomas Cook Airlines is een Engelse luchtvaartmaatschappij die gevestigd is in Manchester, Engeland. Vanaf elf verschillende luchthavens in het Verenigd Koninkrijk worden vluchten uitgevoerd. Thomas Cook Airlines is onderdeel van de Thomas Cook Group waarin onder andere Thomas Cook Airlines Scandinavia en Thomas Cook Airlines Belgium zitten. De luchtvaartmaatschappij kwam voort uit een fusie tussen verschillende partijen in maart 2008.

 

Thomas Cook Vlucht Volgen

Bestemmingen en meest gebruikte luchthavens door Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines voert vluchten uit vanaf elf luchthavens in het Verenigd Koninkrijk, vanuit hier wordt naar 95 bestemmingen gevlogen. Aangezien het hoofdkantoor van Thomas Cook Airlines in Manchester gesitueerd is, wordt de luchthaven van Manchester als belangrijkste beschouwd door de luchtvaartmaatschappij. Naast Manchester vliegt Thomas Cook Airlines veelal van en naar Londen Gatwick. Het op een na grootste vliegveld in Londen

De vloot van Thomas Cook Airlines

De vloot van Thomas Cook Airlines bestaat uit 33 toestellen. Het gaat hierbij om 2 types Airbus: De Airbus A321-200 en de Airbus A330-200. Daarnaast heeft het bedrijf ook drie types Boeing: De Boeing 757-200, de Boeing 757-300 en de Boeing 767-300.

Handbagage mee aan boord bij Thomas Cook Airlines

Bij Thomas Cook Airlines gelden strikte regels wanneer het gaat om handbagage. De handbagage mag niet meer wegen dan 6 kilogram en is daarmee een stuk lager dan bij de gemiddelde luchtvaartmaatschappij. Wanneer je Premium Class reist mag er 10 kilogram mee in de handbagage. Daarnaast is de maximale afmeting van de handbagage 55 centimeter x 40 centimeter x 20 centimeter. Daarnaast mag je, naast de koffer, ook een klein stuk handbagage meenemen. Je kunt hierbij denken aan een kleine tas of laptop.

Inchecken bij Thomas Cook Airlines

Inchecken bij Thomas Cook Airlines kan, net zoals bij de meeste luchtvaartmaatschappijen, via de website van Thomas Cook Airlines. De mogelijkheid om online in te checken bij Thomas Cook Airlines opent 24 uur voor het geplande vertrek van je vliegtuig en sluit 2 uur voor het geplande vertrek. Je kunt je boarding pass gemakkelijk downloaden om uit te printen of op je telefoon of tablet zetten. Lukt het niet om online in te checken of laat je dit liever doen op de luchthaven? Bij Thomas Cook Airlines is het mogelijk om in te checken op de luchthaven bij één van de incheckbalies. Denk er wel aan dat de incheckbalies twee uur voor het geplande vertrek geopend zijn en ongeveer 45 minuten voor het geplande vertrek zullen sluiten.