Menu Sluiten
JFK Airport

Om Thanksgiving op JFK Airport te vieren, ontdekte de Transportation Security Administration (TSA) dit weekend 90 pond marihuana (ook bekend als cannabis, wiet) in ingecheckte baggage. De marihuana was volledig legaal in de staat New York en er is onlangs gratie verleend voor bezit, maar de federale wet verbiedt nog steeds het bezit van meer dan drie ons.

Wat is gevonden

Het blijft natuurlijk wel een spannend idee wat de lading op je schoenen zou moeten bevatten. Als je dit soort ruimtes verlaat, zorg dan voor je veilig en dat is met een passieve agressieve TSA-scanner voor verdovende middelen in een tas. Als er zich een onfrisse ruimte in je tas van iets anders bevindt dan boekjes of brief kletsjes, krijg je per definitie een controle.

TSA-agenten moeten in ieder geval vaker rapporteren over mogelijke beschrijvingen van wetgeving, bijvoorbeeld omdat ze veel marihuana achter bij zich hebben. Omdat de bagageafhandelaar vervolgens door de politie wordt gearresteerd, zou hij illegaal een grote hoeveelheid marihuana met zich mee hebben gehad.

TSA-camera maakt een foto op JFK Airport

Dit is niet de enige keer dat de TSA-drugs worden gevonden die worden gesmokkeld op JFK Airport. Volgens de New York Post en een uit te leggen verklaring van US Customs and Border Protection, ontdekten alarmbellen van een gehavende wielnaaf dat er drugs in doorschijnende grote stukken waren verstopt. Zoals elk jaar bij dit najaar, bewijst dat JFK Airport zich ervan bewust is dat het voorhanden is met smokkelwaar detectoren om volgende overvallers van achteren te pakken.

Als 28 kilo cocaïne tussen 6.000 doden kan voorkomen, zoals wij hebben aangetoond. Dit quotidien saldo is op 3 gram nog gevaarlijk gewelddadig. Ook het feit dat de cocaïne niet tot in detail is aangeplant, maar in de vloer, waardoor ze moeilijk of onnodig onzichtbaar kunnen worden, zorgt ervoor dat er een slechte paraat is met een valuta die drugsgeld is.

De TSA screent vooral de persoon bij de douane

Ten eerste traint de TSA honden om door de drukte van luchthavens te lopen om explosieven en andere bedreigingen te vinden, zoals cocaïne. Dit is slechts één manier om gevaarlijke apparaten te vinden voordat ze aan boord van een vliegtuig gaan. Maar de belangrijkste manier om te controleren op veilige bagage is via een bagagecontrole systeem. Ongeacht of u vanaf een internationale luchthaven of een kleine luchthaven vliegt, u moet uw bagage laten screenen om commercieel te vliegen. U kunt ook worden geaaid door TSA-agenten om ervoor te zorgen dat u geen illegale stoffen of wapens bij u draagt, of kledingstukken als bedekking gebruikt.

In welk land mag de TSA-regering de bagage van iedereen doorzoeken?

De TSA heeft de wettelijke bevoegdheid om deze zoekopdrachten uit te voeren onder 49 U.S. Code § 44901. 49 U.S. Code § 44901 stelt dat;

De Administrator van de Transportation Security Administration is verantwoordelijk voor de scherm database van personen en bezittingen die worden meegenomen in een passagiersvliegtuig. Dit zijn vooral paspoorten, bagage, spullen toebehorend aan, maar ook goederen waarvan je verwacht dat ze gebruikt zullen worden door of tijdens een vlucht naar het buitenland. De screeningsprocedure van lading is een wetgeving. Een fysieke inspectie of niet-opdringerige methoden om te beoordelen of een lading een bedreiging vormt voor de transportbeveiliging wordt uitgevoerd.