Menu Sluiten
Virgin Australia

Virgin Australia Krijgt in April Levering Van Haar Eerste Boeing 737 MAX

Virgin Australia heeft aangekondigd dat het in april zijn eerste Boeing 737 MAX zal ontvangen. Het toestel zal worden ingezet op de korte- en middellange afstandsvluchten van de luchtvaartmaatschappij binnen Australië en naar bestemmingen in de regio.

De aankoop van de 737 MAX vormt een belangrijke stap voor Virgin Australia in het moderniseren van haar vloot. Het toestel is efficiënter en milieuvriendelijker dan de huidige toestellen die door de luchtvaartmaatschappij worden gebruikt.

Het nieuwe toestel zal ook worden uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van comfort en veiligheid, zoals verbeterde lucht filtratiesystemen en ruimere stoelen. Passagiers kunnen dus rekenen op een aangename vluchtervaring wanneer ze met de 737 MAX reizen.

De invoering van de 737 MAX markeert ook een nieuwe fase in de samenwerking tussen Virgin Australia en Boeing. Virgin Australia heeft in totaal twaalf 737 MAX besteld en verwacht de overige toestellen in de komende jaren te ontvangen.

Gebruik van de 737 MAX betekent ook dat Virgin Australia in staat zal zijn om meer passagiers te vervoeren en haar route-aanbod te vergroten. Dit is goed nieuws voor reizigers in Australië en de regio, die meer keuze zullen hebben wanneer ze met de luchtvaartmaatschappij vliegen.

Invoering van de 737 MAX

  • Belangrijke stap in modernisering van vloot
  • Efficiënter en milieuvriendelijker dan huidige toestellen
  • Uitgerust met nieuwste technologieën voor comfort en veiligheid
  • Samenwerking met Boeing wordt versterkt
  • In staat om meer passagiers te vervoeren en route-aanbod te vergroten

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Virgin Australia met de komst van de 737 MAX. Het toestel zal bijdragen aan een verbeterde vluchtervaring voor passagiers en tegelijkertijd helpen bij het versterken van de positie van Virgin Australia op de luchtvaartmarkt.